Biologie algemeen

Online Bijles Biologie

Biologie gaat over meer dan alleen de letterlijke bloemetjes en bijtjes. Het gaat namelijk ook over de spreekwoordelijke ‘bloemetjes en bijtjes’! Maar biologie is een heel breed vak en omvat dus veel meer onderwerpen dan we vaak ons kunnen bedenken. Zo moeten middelbare scholieren tegenwoordig ook feilloos weten wat fotosynthese is, waar adrenaline in het lichaam wordt gemaakt en uit wat voor bestanddelen bepaalde plantenvoeding bestaat. Dat is een hoop kennis dat je paraat dient te hebben als je de toets moet maken. Veel leerlingen kunnen daarom hun weg maar moeilijk vinden in de grote hoeveelheid onderwerpen – met matige cijfers tot gevolg.

De oplossing

Gelukkig hebben we bij online-bijles.com een antwoord op dit probleem: online bijles! Via onze online bijles kan uw kind nu ook een mooie voldoende halen op de komende toetsen. Dat doen wij met behulp van onze grote verscheidenheid aan online coaches. Onze online bijlescoaches staan klaar om ieder kind te helpen met die grote wirwar aan biologische termen en fenomenen. Tevens helpen onze coaches uw kind met hoe ze zelf voor de toets kunnen leren. Al onze bijlessen vinden plaats via het internet en zijn compleet persoonlijk. Dat betekent dat al onze bijlessen compleet op maat zijn, want onze coaches zijn getraind om om te gaan met de wensen van uw kind. Op deze manier garanderen wij leuke en kwalitatieve leerondersteuning – met een stijging in de rapportcijfers tot gevolg. Thuis online leren voor biologie met een toffe coach: de perfecte studiehulp voor biologie!

Denkt u dat uw kind baat kan hebben bij online bijles in biologie? Dan kunt u uw kind aanmelden met ons inschrijfformulier. Natuurlijk helpen wij uw kind ook online met bijles voor andere vakken als Duits en geschiedenis. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan gemakkelijk en snel via info@online-bijles.com. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 06 40 34 40 17. voor al uw vragen. Wij staan u graag te woord.

 

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.