Begrijpend Lezen

Bijles voor Begrijpend Lezen

Gelukkig kunnen veel mensen gewoon schrijven en lezen. Lezen doen we immers iedere dag. We kunnen natuurlijk actief boeken lezen maar eigenlijk lezen we de hele dag door. Dat ene berichtje op de telefoon of die mail van werk? We lezen het. De prijs van die chocoladereep en die nieuwe actie bij de lokale supermarkt? We lezen het. Dat nieuwsbericht over de relatie van die ene beroemdheid? We lezen het. De hele dag door lezen we, ook al doen we het onbewust. Toch is het een vaardigheid die we van jongs af aan moeten leren. Lezen is namelijk helemaal niet zo vanzelfsprekend, laat staan het begrijpen van wat er beschreven staat. Om deze reden is begrijpend lezen een van de belangrijkste vakken op de basisschool. Wat staat er in het stukje tekst, en wat kunnen we concreet hieruit halen? Sommige kinderen vinden het moeilijk om het onderscheid te maken tussen lezen, en begrijpen van wat er staat. Toch wordt er in de gehele schooltijd meer nadruk gelegd op wat er nu eigenlijk bedoeld wordt met de tekst. Maar hoe moet dat als een kind niet het kaf van het koren kan scheiden en de doel van een tekst niet compleet begrijpt? Om al die kinderen op de basisschool te helpen met begrijpend lezen bied Online-Bijles.com de perfecte oplossing: bijles voor begrijpend lezen! Wij bieden de beste onderwijsondersteuning voor alle kinderen op de basisschool voor begrijpend lezen en andere schoolvakken.

Snel beginnen met bijles voor begrijpend lezen

Nadat u uw kind heeft aangemeld voor onze bijles voor begrijpend lezen gaan wij direct op zoek naar een geschikte persoonlijke bijlescoach. Wij kunnen al iemand vinden binnen twee dagen tijd! Al onze bijles voor begrijpend lezen wordt gegeven door ervaren en enthousiaste bijlescoaches. Iedere bijlescoach heeft middels onze selectietraining geleerd om de leerwensen van uw kind in acht te nemen, en hierdoor kunnen wij een unieke aanpak garanderen voor ieder kind. Heeft uw kind moeite met bepaalde vraagstellingen? Daar houdt de bijlescoach daar rekening mee. Vindt uw kind het lastig om verschillende data in de tekst uit elkaar te houden? Dan nemen we dat op in het leerplan. Voor iedere leerwens is een unieke aanpak. Op deze manier leveren onze coaches maatwerk ten behoeve van ieder kind. Uw kind krijgt niet enkel een persoonlijke coach toegewezen, ook krijgt uw kind toegang tot ons speciale online leerportaal. Hier kunnen aantekeningen en opdrachten gedeeld worden. Zo kan ook buiten de bijles voor begrijpend lezen om geleerd worden. Onze bijles voor begrijpend lezen wordt online gegeven, of gewoon bij u aan huis – waar u en uw kind behoefte aan hebben.

Meld uw kind vandaag nog vrijblijvend aan

Heeft u dit gelezen, en ook begrepen? Dan heeft u begrijpend gelezen! Wacht niet langer, en meld uw kind vandaag nog aan voor de beste online bijles voor begrijpend lezen op de basisschool. U kunt uw kind gemakkelijk en vrijblijvend aanmelden met de button ‘Geïnteresseerd’. Wij gaan direct na aanmelding op zoek naar een geschikte online bijlescoach voor uw kind. Wij bieden ook bijles in andere vakken aan, zoals spelling en rekenen. Heeft u vragen over onze werkwijze, online coaches of andere zaken? Dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@online-bijles.com of ons te bellen op 06 40344017. Wij staan u graag tot dienst.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.