Aardrijkskunde

Bijles voor Aardrijkskunde

‘Meneer, wat wordt er bedoeld met het mondiale centrum-periferie patroon? Wat heb ik aan mijn kennis over economische motieven om in het thuisland te blijven? Meneer, waarom moet ik dat er divergentie plaatsvindt tussen de Grote Oceaan en de Atlantische Oceaan?’

Dit zijn vragen die dagelijks klinken in lessen en sessies bijles voor aardrijkskunde in ons hele land. Deze vragen worden dan vaak opgevolgd door: ‘Waarom had ik ook alweer voor aardrijkskunde gekozen?’ Toch komt daar iedere keer min of meer hetzelfde antwoord op: ‘Omdat je met deze kennis de wereld en de rol van de mens kunt verklaren’. Dat is een mooie tegeltjeswijsheid maar de gemiddelde vwo’er accepteert dat niet als een antwoord. Ondanks al die moeilijke termen is aardrijkskunde wel een enorm leuk en belangrijk vak. Maar hoe houd je in hemelsnaam alle hoofd- en bijzaken uit elkaar? En hoe kan iemand het beste de stof leren? En op welke manier kun je het beste je antwoord formuleren? Er zijn immers zoveel onderwerpen bij aardrijkskunde dat het veel leerlingen vaak duizelt. Gelukkig is er nu een perfecte oplossing om toch het overzicht te kunnen houden: bijles voor aardrijkskunde! U leest het goed: bijles voor aardrijkskunde! Met de studiehulp van Online-Bijles.com kan iedereen nu op afstand toch hulp te krijgen voor dit lastige vak.

Spoedig beginnen met bijles voor aardrijkskunde

Al binnen twee dagen na aanmelding van uw kind kunnen wij een geschikte bijlescoach vinden die uw kind zal ondersteunen met bijles voor aardrijkskunde. Zo kan de bijles voor aardrijkskunde snel plaats vinden en komen betere cijfers snel in zicht. Al onze bijles voor aardrijkskunde wordt gegeven door ervaren bijlescoaches, die klaar staan om uw kind te helpen met het leren van de stof. Voor ieder kind is er een persoonlijke cbijlesoach, die aan de hand van een leerplan te werk gaat. Hierdoor is uw kind is gegarandeerd van persoonlijke steun, want onze coaches hebben moeten leren om in te spelen op de wensen van uw kind. Ieder kind is anders, en daarom heeft iedereen baat bij een persoonlijke en unieke aanpak. Onze bijles vindt online plaats, of bij u aan huis – waar u en uw kind het meeste voor voelen. Uw kind krijgt ook toegang tot ons speciale online leerportaal, waar eenvoudig en snel aantekeningen en aanvullende leerstof gedeeld kan worden. Met bijles voor aardrijkskunde van Online-Bijles.com is uw kind niet enkel gegarandeerd van een mooi eindcijfer: ook de motivatie en de werkhouding van uw kind gaat weer met sprongen vooruit!

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com – gemakkelijk en snel

Heeft u interesse in de beste persoonlijke bijles voor aardrijkskunde voor uw kind? Meld dan vandaag nog uw kind vrijblijvend aan voor de beste bijles door te klikken op de ‘Geïnteresseerd’-button. Let op: bij afname van méér bijles krijgt u een prettig voordeel voor de portemonnee! Heeft u nog vragen over onze studiecoaches, tarieven of over ons? Dan kunt u ons mailen op info@online-bijles.com of bellen op 06 40 34 40 17. Wij staan u natuurlijk graag persoonlijk te woord.

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.