Aardrijkskunde

Bijles voor aardrijkskunde op het vmbo

Aardrijkskunde op het vmbo is geen gemakkelijk vak. Daarom is bijles voor aardrijkskunde absoluut géén overbodige luxe. Leerlingen moeten verschillende kenmerken van de mens, steden, geologie en de wereldeconomie kennen. Wat is bodemerosie? Wat voor invloed heeft de toestroom van vluchtelingen op kleine provinciestadjes? Waarom is graniet zeldzaam in een bepaalde regio? Waarom zijn arme landen vaak de dupe van sterke grondvervuiling? Dit soort weetjes zijn leuk, maar gebruik je niet dagelijks – volgens veel leerlingen op school. Toch gaat aardrijkskunde over iets waar wij allemaal dagelijks mee te maken hebben: de wereld en de mens! Maar hoe kunnen al deze vmbo scholieren deze enorme schat aan kennis gemakkelijker tot zich nemen? En hoe structureert men dit soort informatie? Hoe kan iemand het beste moeilijke vragen aanpakken zonder dat het allemaal begint te duizelen? Bij Online-Bijles.com weten wij daar wel raad mee: bijles voor aardrijkskunde! Online-Bijles.com biedt de beste bijles voor aardrijskunde aan alle vmbo scholieren. Ook voor andere schoolvakken bieden wij persoonlijke studiehulp.

Aan huis en online – bijles voor aardrijkskunde

Onze bijles vindt plaats bij u thuis, of natuurlijk compleet online. Lekker vanuit huis kan iedere scholier zich verdiepen in de grote hoeveelheid onderwerpen. Uw kind wordt ondersteund door een leuke en persoonlijke bijlescoach, en samen nemen ze deze moeilijke stof goed onder handen. Deze bijlescoach is intern getraind om uw kind zo effectief mogelijk te ondersteunen. Alle leerwensen van uw kind worden opgenomen in een leerplan. Door middel van dit leerplan krijgt uw kind de unieke aanpak die hij of zij nodig heeft om de toets en het vak zo goed mogelijk af te sluiten. Het leerplan geeft uw kind meer houvast bij het leerwerk en zo wordt er duidelijk wat er natuurlijk wél al goed gaat! Tevens krijgt uw kind toegang tot ons digitale lesportaal, waarop gemakkelijk ezelsbruggetjes, aantekeningen en leerstrategieën gedeeld kunnen worden. Platentektoniek, grondsoorten, mensenstromingen en het klimaat: voor uw kind is het om het even. Want met de bijles voor aardrijkskunde van Online-Bijles.com wordt schoolwerk weer leuk en overzichtelijk!

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com

Kunt uw kind ook een steuntje in de rug gebruiken bij het leren voor het aankomende proefwerk? Dan kunt u middels ons inschrijfformulier uw kind inschrijven voor de beste bijles voor aardrijkskunde. Wij bieden ook online bijles voor andere vakken, zoals geschiedenis, Engels en natuurkunde. Wist u dat u een flink voordeel krijgt bij afname van méér bijles voor aardrijkskunde? Dat is natuurlijk erg prettig voor de portemonnee. Als u nog vragen heeft over bijles voor aardrijkskunde kunt u die gerust stellen door ons te mailen naar info@online-bijles.com of te bellen naar 06 40 34 40 17. Wij helpen u en uw kind graag verder.

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.