Aardrijkskunde

Bijles voor aardrijkskunde

Op de havo zitten veel leerlingen die moeite hebben met aardrijkskunde. Dit vak is namelijk enorm breed. Aardrijkskunde is namelijk op te delen in geologie, sociologie, een beetje economie en soms zelfs een beetje politiek Het vak is dus een soort kameleon aan wetenschappen. Dit is allemaal razend interessant, maar menig leerling op de middelbare school is toch meer geïnteresseerd in leuke klasgenootjes en die ene fantastische voetballer van PSV. Dit vak liegt er niet om. Probeer zelf maar overzicht te houden in grote verzamelingen termen als platentektoniek, bodemerosie, volksverhuizingen en Human Development Index. Tenslotte mag u de antwoorden op de moeilijke vragen in klare taal beantwoorden. De stof begrijpen is één, maar het aan een ander uitleggen: daar zit vaak de moeilijkheid! Kortom, aardrijkskunde is een vak waar veel leerlingen op de havo over struikelen. Wat moeten ze doen om toch dat moeilijke vak te kunnen halen? Gelukkig is dit een vraagstuk waar wij van Online-Bijles.com wel raad mee weten: bijles voor aardrijkskunde!

Begin snel met bijles voor aardrijkskunde

Als u uw kind vrijblijvend heeft aangemeld voor bijles voor aardrijkskunde bij Online-Bijles.com kunnen wij zeer spoedig een geschikte, persoonlijke bijlescoach vinden. Al onze bijlescoaches hebben tijdens hun training geleerd om hun leerlingen zo effectief en persoonlijk mogelijk bij te staan. De bijlescoaches van Online-Bijles.com weten precies waar zij op in moeten spelen om uw kind te garanderen van een succesvolle toets. Zij gaan tijdens de bijles voor aardrijkskunde met uw kind aan de slag om weer overzicht te krijgen in deze wirwar aan aardrijskundige zaken. Op deze manier garanderen wij al jaren iedere leerling van een unieke aanpak. Uw kind heeft misschien moeite met zaken als steensoorten of het klimaat – en onze coach neemt dat op in het leerplan. Onze bijles voor aardrijkskunde vindt plaats online, of bij u thuis – waar uw kind het meeste baat bij heeft. Uw kind mag ook gebruik maken van ons speciale online leerplatform, waarin gemakkelijk lesstof en opdrachten gedeeld kunnen worden met de coach. Op deze manier kan uw kind, lekker vanuit huis, de beste studiehulp krijgen van professionele en getrainde bijlescoaches. Geologie, topografie, sociologie: met de hulp van Online-Bijles.com worden al deze zaken en aardrijkskunde weer leuk en overzichtelijk!

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com

Denkt u dat uw kind ook baat heeft bij de beste bijles voor aardrijkskunde op havo niveau? Dan kunt u uw kind gemakkelijk aanmelden door te klikken op de ‘Geïnteresseerd’-button. Goed nieuws: bij afname van méér bijles voor aardrijkskunde krijgt u méér voordeel! Heeft u nog vragen over onze online studiecoaches, tarieven of ons? Dan kunt u ons bereiken door te mailen naar info@online-bijles.com of te bellen op 06 40 34 40 17. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.