Back to school - Pakketactie

Profiteer nu van deze aanbieding!

Actie afgelopen

Helaas is onze Back to School actie afgelopen. Wanneer u opzoek bent naar de beste bijles aan huis of online, kunt u uiteraard bij StudyWorks terecht. Zie hieronder onze aantrekkelijke tarieven of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelige tarieven

Krijg bijles vanaf €19,- per uur!

Begeleiding op maat

Thuis of online, wanneer u dat het beste uitkomt!

Snel en flexibel

Binnen 48 uur al online bijles!

Dit zeggen andere ouders

Annemie van Elzen

Annemie van Elzen

Moeder van Pien
Trustpilot sterren
“Mijn kinderen hebben veel moeite met rekenen op de basisschool. Bijlescoach Laura heeft mijn jongste dochter heel prettig ondersteund met het leren voor de Cito-toets.”

Joost Meijer

Franklin Borger

Vader van Roosmarijn
Trustpilot sterren
“In de brugklas heeft mijn dochter een grote achterstand opgelopen. Online-Bijles.com gaf haar de mogelijkheid om te leren voor wiskunde en toch nog tijd over te houden voor andere vakken.”

Annemie van Elzen

Ayse de Boer-Gürsun

Moeder van Meyra
Trustpilot sterren
“Frans en Engels waren struikelblokken op school voor mijn dochter. Met hulp van de online bijlessen heeft ze haar tekorten voor deze vakken weggewerkt.”

Online bijles in 4 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze online bijles van start gaat.

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

inplannen

Inplannen

Vul uw gegevens in en de eerste bijles wordt binnen 48 uur ingepland

2

Bijles

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste bijles is verlopen

4

Wij helpen duizenden jongeren in alle vakken

Door de komst van het internet zijn er veel veranderingen gekomen in ons dagelijkse leven. We hebben met FaceTime binnen no-time contact met oma aan de andere kant op de wereld. Met video-on-demand kunnen we allemaal bijblijven bij die sappige soap en hebben we enorm snel de grootste kaskrakers tot onze beschikking. 

De digitalisering vindt gelukkig ook plaats op school. Veel klaslokalen hebben digiborden en steeds meer docenten bieden hun leerstof aan op de mail of het digitale schoolsysteem. Maar soms is dit alles nog niet genoeg om zeker te zijn van een mooie voldoende op je eindrapport. Online bijles biedt de uitkomst voor iedere scholier die over een langere periode online ondersteuning wilt krijgen.

Veelgestelde vragen

De online bijles van Online-Bijles.com start al vanaf €19,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer bijles. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past. 

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlesdocenten. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze studiecoaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de online bijles wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze bijlesdocenten aan de slag om weer betere resultaten te behalen. 

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat online bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze bijlessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze bijlesdocenten erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de online bijles van Online-Bijles.com zo effectief. 

Onze bijlesdocenten kunnen via een online leeromgeving door heel Nederland bijles geven, gewoon vanuit huis! Wilt u liever iemand aan huis? Onze bijlesdocenten kunnen ook bijles aan huis geven.  

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

0
Leerlingen geholpen
0 %
Slagingspercentage
0
Jaar ervaring

De Laatste Loodjes actie

Begin zonder zorgen aan de zomer!

Profiteer vandaag nog

Succesvol de laatste toetsweek afronden!