Nu ook aan huis!

*Nu ook aan huis!

Online (of aan huis) vanaf €19,- per uur

cijfer trustpilot

Geen zorgen meer om de studieresultaten van uw kind

Online bijles is er voor alle leerlingen en op alle niveaus. Wilt uw kind zich extra voorbereiden op het vak vmbo wiskunde? Of heeft hij of zij een hoger cijfer nodig voor het vak geschiedenis op vwo niveau? Voor iedere leerling vinden wij de perfecte online coach. Met deze vaste bijlesgever gaat uw kind aan de slag met oefenopgaven in een speciale online leeromgeving. Het enige dat u nodig heeft is een computer met webcam en een goede internetverbinding. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Bent u overtuigd en kan uw kind wel een steuntje in de rug gebruiken voor een bepaald vak? Schrijf hem of haar dan vandaag nog in.

Waarom Online-Bijles.com?

Nu ook aan huis!

Dit zeggen andere ouders

Online bijles in 4 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze online bijles van start gaat.

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

inplannen

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste sessie wordt binnen 48 uur ingepland

2

Begeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste sessie is verlopen

4

Wij helpen duizenden jongeren in alle vakken

Door de komst van het internet zijn er veel veranderingen gekomen in ons dagelijkse leven. We hebben met FaceTime binnen no-time contact met oma aan de andere kant op de wereld. Via Instagram kunnen we allemaal de nieuwe hond van de buren bekijken en de nieuwste vriendin van die knappe filmster. Met video-on-demand kunnen we allemaal bijblijven bij die sappige soap en hebben we enorm snel de grootste kaskrakers tot onze beschikking. 

De digitalisering vindt gelukkig ook plaats op school. Veel klaslokalen hebben digiborden en steeds meer docenten bieden hun leerstof aan op de mail of het digitale schoolsysteem. Dat is natuurlijk wel zo prettig als je moet leren voor bepaalde schoolvakken. Maar soms is dit alles nog niet genoeg om zeker te zijn van een mooie voldoende op je eindrapport. Online bijles biedt de uitkomst voor iedere scholier die over een langere periode online ondersteuning wilt krijgen.

Tarieven

Kies voor een van onze voordelige pakketten.

Bijles

Per losse les
32,- per uur*
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
32
26,- per uur*
 • 15 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
32
23,- per uur*
 • 24 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 216,-
 • 28% Korting

Groot

Pakket
32
19,- per uur*
 • 38 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 494,-
 • 41% Korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

Download onze brochure

Wilt u nog eens rustig nalezen hoe de bijles van Online-Bijles.com in zijn werk gaat? Download onze brochure en u heeft alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Ontmoet onze bijlescoaches

Online-Bijles.com selecteert al haar bijlescoaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van bijles en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Succesverhalen

Eindelijk weer voldoendes door de online bijles van Frederique!

Lucas (12) zat in de brugklas van het vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima, maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip.

Lucas

‘‘Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende.’’

Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van Online-Bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online aan Lucas om ook hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een vol doende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Lees meer succesverhalen
0
Leerlingen geholpen
0 %
Slagingspercentage
0
Jaar ervaring
cijfer trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.