Nu ook aan huis!

*Nu ook aan huis!

Online (of aan huis) vanaf €15,- per bijles

Trustpilot cijfer

Geen zorgen meer om de studieresultaten van uw kind

Online bijles is er voor alle leerlingen en op alle niveaus. Wilt uw kind zich extra voorbereiden op het vak vmbo wiskunde? Of heeft hij of zij een hoger cijfer nodig voor het vak geschiedenis op vwo niveau? Voor iedere leerling vinden wij de perfecte online coach. Met deze vaste bijlesgever gaat uw kind aan de slag met oefenopgaven in een speciale online leeromgeving. Het enige dat u nodig heeft is een computer met webcam en een goede internetverbinding. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Bent u overtuigd en kan uw kind wel een steuntje in de rug gebruiken voor een bepaald vak? Schrijf hem of haar dan vandaag nog in.

Waarom online-bijles.com?

Nu ook aan huis!

Dit zeggen andere ouders

Online bijles in 5 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 5 stappen uit hoe onze online bijles van start gaat.

Check

Controleer of je een werkende computer/ laptop, camera en microfoon hebt. Voor een optimale online bijles wordt een stabiele internetverbinding aangeraden.

Aanvraag

Geef je beschikbaarheid  telefonisch of via een e-mailbericht aan ons door. Wij doen ons best een passende coach te vinden op de gevraagde tijd.

Nov 09, 2017

Match!

Wanneer een coach gematched is, krijg je een uitnodiging voor de online omgeving. In deze e-mail wordt ook uitgelegd hoe het programma werkt.

Nov 09, 2017

Voorbereiding

Zorg ervoor dat je de stof digitaal bij de hand hebt voor de bijlescoach. Dit zorgt voor een optimale samenwerking.

Nov 09, 2017

Online bijles

Zorg dat je op het afgesproken tijdstip klaarzit en ga naar het online portaal. Hier maak je kennis met de coach en ga je aan de slag.

Nov 09, 2017

Wij helpen duizenden jongeren in alle vakken

Door de komst van het internet zijn er veel veranderingen gekomen in ons dagelijkse leven. We hebben met FaceTime binnen no-time contact met oma aan de andere kant op de wereld. Via Instagram kunnen we allemaal de nieuwe hond van de buren bekijken en de nieuwste vriendin van die knappe filmster. Met video-on-demand kunnen we allemaal bijblijven bij die sappige soap en hebben we enorm snel de grootste kaskrakers tot onze beschikking. 

De digitalisering vindt gelukkig ook plaats op school. Veel klaslokalen hebben digiborden en steeds meer docenten bieden hun leerstof aan op de mail of het digitale schoolsysteem. Dat is natuurlijk wel zo prettig als je moet leren voor bepaalde schoolvakken. Maar soms is dit alles nog niet genoeg om zeker te zijn van een mooie voldoende op je eindrapport. Online bijles biedt de uitkomst voor iedere scholier die over een langere periode online ondersteuning wilt krijgen.

Tarieven

Kies voor een van onze voordelige pakketten.

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

Download onze brochure

Wilt u nog eens rustig nalezen hoe de bijles van Online-Bijles.com in zijn werk gaat? Download onze brochure en u heeft alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Brochure voorbeeld Online Bijles

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.